33OTS - CVIČENÍ

přednáší: R. Šára, V. Mařík
cvičí: T. Svoboda, M. Matoušek, J. Čech, J. Kostková
linky: 33OTS homepage, Učení na K133
emaily: ots@cmp.felk.cvut.cz (dotazy k cvičení), sara@cmp.felk.cvut.cz (dotazy k přednášce)

Aktuální informace

Dostupné materiály:

Jak odevzdávat

Materiál pro první i druhou konzultaci prosím dodejte jedním z těchto způsobů:

  1. Tištěnou verzi do místnosti č. 125 do krabice viditelně označené velkými písmeny OTS. Najdete ji na konferenčním stolku. Prosíme vás: neobracejte se na kolegy, kteří předmět OTS necvičí, s žádnými dotazy. Místnost 125 je jejich pracovnou; respektujte, prosím, jejich pracovní prostředí. Stačí, zaklepat, pozdravit, říci "Přinesl/a jsem abstrakt na OTS", vhodit ho do krabice a odejít. Děkujeme vám!
  2. Elektronickou verzi pošlete jako přílohu na adresu ots@cmp.felk.cvut.cz. Akceptované formáty: PS nebo PDF. PS soubor před odesláním zazipujte. Formát PDF zipovat můžete a nemusíte. Do pole Předmět: (Subject:) zadejte:
    fakultní_username:paralelka:datum_konzultace
    Číslo paralelky najdete na KOSu a datum konsultace je ve formatu ddmm.
    tj. například: svobodat:101:2903
    Můžete si sami zkontrolovat, zda byly vaše podklady korektně zpracovány systémem, pohledem do relevantního textového souboru v adresáři Received. První čtyři pozice názvu kódují datum konzultace. Záznamy se připojují na konce souboru. Pošlete-li soubor několikrát, uchová se pouze poslední verze. Pokud se váš záznam neobjeví během několika vteřin do odeslané, pošlete upozornění na svoboda@cmp.felk.cvut.cz.
Připomínáme, že materiál je potřeba dodat nejpozději do středy půlnoci předcházející pondělní konzultaci.

Záverečné práce

Záverečné práce odevzávejte obdobným způsobem jako podklady pro konzultace. Datum pro odevdání je 24.5. 2004, pole Předmět: (Subject:) vašeho mailu bude obsahovat jeden údaj navíc pro případné dohledání záznamu o konzultaci: fakultní_username_datum_konzultace:paralelka:2405
Příklad: svobodat2903:101:2405.


Tomáš Svoboda, Last modified: $Date: 2004/04/22 12:00:59 $ (GMT)